04/02/2019

Benvinguda

22 DE FEBRER DEL 2019

Lloc: ESPAI GRAN

Hora: 18:30h

Ángel Camacho

(Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat, 1995).És estudiant de Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i regidor d’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, primera força de l’oposició a la ciutat i organització en què milita des de la seva creació l’any 2013. Es va apropar a l’activisme polític amb el 15-M, impulsant pocs mesos després l’assemblea d’estudiants a l’institut de secundària, l’Assemblea de Joves de Cornellà (AJK) i l’Ateneu Popular de Cornellà. Ha participat de la plataforma Salvem el Pisa, ha estat portaveu nacional d’Stop Pujades Transport i ha militat a Arran, organització juvenil de l’Esquerra Independentista, durant quatre anys, on ha format part de la comissió de Lluita Feminista i ha estat càrrec territorial d’Organització. També forma part del Comitè de Defensa de la República a Cornellà. En l’àmbit de l’alliberament afectiu, sexual i de gènere, va formar part del Brot Bord, a l’assemblea territorial del Baix Llobregat, i actualment milita a l’organització que el succeeix, la Crida LGBTI. Ha impartit xerrades i formacions sobre alliberament LGBTI, polítiques públiques LGBTI i deconstrucció de masculinitats i ha publicat articles en diversos mitjans de comunicació.

Héctor Martínez 

(Badalona, 1995). És estudiant de Farmàcia a la Universitat de Barcelona. Es va apropar a l’activisme polític a través de la seva participació en el món cultural català: vogador de llaüt català i responsable pedagògic i cap a l’Agrupament Escolta Jaume Ortiz de Badalona. La seva trajectoria política va començar compaginant la partipació local a L’Espurna – Assemblea de Joves Independentistes de Badalona amb l’activisme al moviment estudiantil a l’Assemblea de Farmàcia i a SEPC, com a coordinador del nucli de SEPC Diagonal. Actualment, enfoca la seva lluita en tres ambits diferents; militant de Poble Lliure i co-coordinador de l’Area antipatriarcal del partit; en el camp de l’alliberament afectiu, sexual i de gènere és militant de la Crida LGBTI i coordinador del grup de treball LGBTI de la CUP; i sempre que pot intentar participar de manera local a Badalona al Casal Antoi Sala i Pont. Ha impartit xerrades i tallers a instituts, espais d’educació en el lleure i organitzacions polítiques sobre alliberament LGBTI, creació de protocols LGBTI, LGBTI-fòbia a les aules, violències invisibles i pràctiques sexuals no normatives, entre altres.

Mònica Pujadas

Graduada en Treball Social, estudiant del Màster d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania a la Univeritat de Barcelona i tècnica de projectes a Creu Roja Joventut. Va ser portaveu de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular i membre de l’Executiva Nacional, i militant de Joves per la Terra – Alt Maresme.

 

 

 

Amor del Alamo: Promotora d’igualtat. Jubilada. Formo part de la Sectorial de Dones de l’ANC i del Grup del Baix Llobregat.

 

 

 

Marta Garsaball

Advocada en un despatx laboralista, després funcionària a la Generalitat en àmbit tecnicojurídic i actualment directora de serveis al departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. A nivell associatiu molts anys en l’escoltisme a l’Agrupament Pau Casals, secretària d’Omnium Gràcia i vocal de la Junta Nacional d’Omnium des del 2015.