04/02/2019

Taula 2: La coeducació: eina clau per una República transformadora

23 DE FEBRER DEL 2019

Lloc: ESPAI A

Hora: 10h

Mireia Foradada

Assessora i investigadora en polítiques públiques, projectes d’intervenció socioeducativa i perspectiva feminista. Llicenciada en Pedagogia (UAB), Màster en Estudis de les Dones (UB), gènere i ciutadania i estudiant de doctorat a la UdL. Professora associada a la UAB “d’Educació i Gènere” al Grau d’estudisi de Gènere i de” Política Educativa” a Educació Social. Militant del col·lectiu Feminista Gatamaula.

 

Jana Jubert

Membre de la comissió d’Igualtat del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

 

 

 

Laia Sabater

Regidora de Guanyem Badalona en Comú i des de fa un any, mare de la Berta. Va començar la seva militància en entitats a la colla Diables de Badalona i a l’esplai Cra-crac. El 2003 es va incorporar a la junta del Casal Antoni Sala i Pont i posteriorment a d’altres xarxes i entitats: Coordinadora popular de Festes de Maig, 3 voltes rebel, Correllengua, Comissió 11 de setembre… El 2011 va entrar a militar a la CUP. L’any 2014 es va implicar en la creació de Guanyem Badalona en Comú i va formar part de la llista electoral de les municipals de 2015. Des de llavors és regidora, primer a govern amb responsabilitats en educació i cultura i ara a l’oposició des de la moció de censura de juny de 2018.

Tània Verge

Tània Verge Mestre (Reus, 1978). Professora agregada de Ciència Política a la Universitat Pompeu Fabra. La seva recerca se centra en el gènere i la política, concretament en les relacions de poder de gènere en la participació política i social, així com en l’adopció i la implementació de les polítiques d’igualtat. Les seves publicacions poden consultar-se a www.taniaverge.cat. Ha sigut consultora i formadora en gènere de diferents institucions, fundacions i organitzacions socials i polítiques. Des de l’any 2014 és la directora de la Unitat d’Igualtat de la Universitat Pompeu Fabra. És activista en diferents col·lectius feministes. Va ser membre de la Sindicatura Electoral del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Mariona Zamora

Mariona Zamora Juan (Vilassar de Dalt, 1991). Sóc antropòloga social i m’he especialitzat en teoria feminista i polítiques públiques d’igualtat de gènere gràcies al màster de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere, en el que em vaig centrar en analitzar la incorporació de la perspectiva de gènere a l’economia social i solidària. Sóc sòcia fundadora de la cooperativa de treball L’Esberla, en la que desenvolupo projectes d’acompanyament i recerca en els àmbits de la coeducació i la incorporació de la perspectiva de gènere i feminista a les organitzacions. A nivell d’activisme vaig crear i escriure un grapat d’anys al blog Ulleres per Esquerrans, i he escrit, debatut i aportat el meu granet de sorra amb moltes ganes allà on m’han convidat (per exemple, assamblees feministes d’arreu, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Esplac, Desfem, Radio Canet, les Jornades de LLeure i Feminismes, o l’Escola de formació de la CUP entre d’altres).

Alba Fernandez Pous

Diplomada en Educació Social per la UAB, i Màster en Conflictologia Especialitat en Mediació Familiar i Educativa per la UOC. Actualment, treballa d’impulsora i coordinadora de Projectes socials i de l’àmbit de violències. Dona classes en dos màsters i participa allà on pot (sempre que troba cangur). Membre de l’equip d’opinadors del social.cat Vomita històries al seu bloc de www.tealesgolfes . Piula compulsivament a Twitter com a @LaPous_, on bàsicament, diu el que li passa pel (barret). Sempre va despentinada. Feminista sí o sí!