04/02/2019

Taula 3: Superació del model sanitari actual amb perspectiva feminista i LGBTI

23 DE FEBRER DEL 2019

Lloc: ESPAI B

Hora: 10h

Lucia Artazcoz

Directora de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i professora a la Universitat Pompeu Fabra.

 

 

 

Elena Longares 

Activista LGTBI, fa sis anys que participa i/o porta projectes relacionats amb la salut sexual del col·lectiu LGTBI a diverses entitats (Coordinadora LGTB de Catalunya i Gais Positius). També ha dirigit l’informe de l’Estat de l’LGTBI-fòbia a Catalunya de l’OCH els anys 2015, 2016 i 2017, i és membre de LesBiCat (grup de dones lesbianes i bisexuals de Catalunya) i de la Campanya feminista pel dret a la reproducció assistida, amb les que ha participat de l’elaboració del nou Protocol d’Accés a la Reproducció Assistida del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.”

 

Rosario Mendieta

Estudiant de Sociologia. Membre de l’Assemblea d’Estudiants de Socioeconòmiques de la Universitat de Barcelona. Activista al barri de Sants. Membre de Marea Verde Barcelona. Militancia de Lluita Internacionalista. Va venir des de Buenos Aires a Catalunya al 2016. A l’Argentina va estudiar a la Universitat de Buenos Aires. Activista de la Campanya Nacional pel Dret a l’Avortament Legal, Segur i Gratuït. Militant de Izquierda Socialista en el Frente de Izquierda.

 

Teo Pardo

Activista trans* i feminista. Educador afectivosexual a Sida Studi. Aposta per generar eines comunitàries per poder entendre les violències que ens travessen i poder-les desafiar juntes, des d’un estar en el mon “disfrutón”, obrint possibilitats d’existències més plaents, boniques i felices. Máster de formació del professorat especialitat en biologia i geologia (Professor de
secundària). Cicle Formatiu de Grau Superior d’Interpretació a la Llengua de Signes.

 

Laia Arnau 

Estudiant del grau de gènere de la UAB, militant feminista a Gita de Bruixa i Les Fresques i treballadora de l’Institut Català de la Salut