04/02/2019

Taula 5: Territoris feministes: resistències al sexili

23 DE FEBRER DEL 2019

Lloc: ESPAI B

Hora: 12h

Eliot Borràs 

Té 22 anys, és de Montbrió del Camp (Tarragona) i és il·lustrador. Desde ben aviat va començar a col·laborar amb col·lectius LGTB del Camp de Tarragona, primer amb h2O de Reus i després va ajudar a la creació de la plataforma Gènere Lliure de Tarragona.
Ha treballat conjuntament amb Trànsit en formacions a professionals de la salut en l’àmbit trans i actualment ajudant a consolidar un servei de qualitat per a les persones trans a Reus.

 

Sejo Carrascosa

De formació autodidacta i amb clara al·lèrgia al món acadèmic, ha estat activista en diferents grups de caràcter antiautoritario i d’alliberament sexual. Promotor de la Radical Gai, ha publicat articles en diferents revistes i publicacions:”De un plumazo,” “Resiste”, “La Kampeadora”, etc. Ha treballat com a llibreter, editor, xerpa, narcotraficant, mariner, tècnic (heterodox) en prevenció de VIH i ITS, i en hostaleria (com no!). En l’actualitat sobreviu en Gasteiz (Euskal Herria)

 

Maria Rodó de Zárate

Maria Rodó de Zárate és activista feminista i investigadora postdoctoral al grup GENTIC de la Universitat Oberta de Catalunya. La seva recerca se centra en les geografies feministes i de les sexualitat, en concret en relació a la teoria de la interseccionalitat i amb investigacions sobre el Dret a la Ciutat, la por a l’espai públic i els moviments socials. Ha contribuit també a l’anàlisi de les espacialitats de la desigualtat a través del desenvolupament d’una nova metodologia, els Relief Maps, ara com a eina digital (www.reliefmaps.cat). Ha realitzat estades de recerca als Estats Units, Brasil i Irlanda i ha estat consultora i formadora en qüestions de gènere i LGTBI per a diverses administracions i associacions.

Núria Sadurní

Psicòloga social especialitzada en homonacionalisme, postcolonialisme i decolonianisme feminista. Participant del projecte DIVERCITY a Girona sobre diversitat sexual i de gènere.

 

 

Vicent Canet 

Gandia, 1977. Periodista. Ha treballat a La Vanguardia Digital i El Vigia i ha col·laborat amb El Temps, Canvi 16, Comunicació 21, Directa i Diagonal. Ha fet de responsable de comunicació de la Fundació del Món Rural, del Congrés Rural Smart Grids d’energies renovables i de l’Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere.
En temàtica LGBTI ha col·laborat amb Zero, Nois, Lambda o Infogai. Va ser un dels fundadors de la televisió online IDEMTV, ha participat al llibre El moviment gai a la clandestinitat del franquisme i ha estat activista a diferents col·lectius catalans i valencians.
Ha participat en l’Observatori de Mitjans i Salut Mental d’Obertament i el Grup Barnils i en altres recerques en comunicació. Actualment treballa en comunicació digital corporativa, milita a la Crida LGBTI, al Sindicat de Periodistes de Catalunya, i a Endavant.